dijous, 19 d’octubre del 2017

Tema 3

En el dia de hui els meus companys han parlat sobre el tema 3. Aquest tema tracta sobre l'ús i els beneficis que les tecnologies de la informació i comunicació ofereixen a l'alumnat amb necessitats especials d'aprenentatge en l'educació inlclusiva.

Primerament ens han parlat de l'educació inclusiva, les TIC i l'educació inclusiva, les TIC i les seues funcions en l'educació. A més a més, ens han mostrat una experiencia personal de un xiquet de 7 anys, Gustavo. També ens han ensenyat un video de Facebook, qui ha creat un sistema per a no vidents.

Per altra banda, han parlat sobre les adaptacions de hardware y software, també facilitats per a la inclusió i la xarxa accessible (dret bàsic de la persona tindre lliure accés a la informació. Malgrat aixó hi ha barreres que impedixen l'inclusió. Per aixó ens han mostrat el video d'un oridinador amb un joystick per a persones amb problemes.

 Llavors, tenim en compte que el professor té que seleccionar l'informació. Hi ha 4 àreas per a triar la tecnologia adecuada per a l'educació: Personal, contextual, curricular i tecnológica.

Finalmente ens han mostrat el seu mapa conceptual i ens han fet un examen del kahoot. Ademés de fer l'exposició dels murals virtuals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada