dijous, 26 d’octubre del 2017

Families i xarxes socials

En aquest tema, el tema 5, les meues companyes parlen sobre les xarxes socials i les families. Les pantelles audiovisuals un ús inadequat pot provocar un risc a l'usuari, malgrat aixó, ens aporten avantatges. Les xarxes socials les més utilitzades son Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram i Youtube

https://www.youtube.com

https://twitter.com/twitter














L'evolució de les xarxes socials comença en 1995. Aqui teniu la història i llinea de temps de les xarxes.


http://bit.ly/2zLSZtU
Les xarxes socials a l'àmbit de la educació s'utilitza: Debats en Facebook, Endevinalles twitter, Presentar treball youtube, Pinterest i altres. A més a més de Brainly, Edmodo, eduredes, redalumnos, schoology, docsity i The capsuled.

Els avantatges serien: mantindre en contacte amb families de lluny, pares conèixer les amistats dels seus fills, potenciar confiança. Per altra banda, els inconvenients son: Les limitacions de les publicacions, crea distracció, disminuix les converses i no hi ha necessitat de compartit tota la teua vida. Priva-se del somni, descuidar altres activitats, pensar en aquestes xarxes constantment, perdre la noció del temps, baix rendiment escolar, etc.

Un cas positiu de les xarxes socials es el cas de Glenn Buratti. Aqui el link de la història: http://bbc.in/2z83QBb
Els casos negatius son per exemple el cas de Gustavo, http://bit.ly/2y586RX i aquest curtmetratge.


També ens han parlat  de que hi ha que tindre una interacció familia-escola a trvés de les TIC. èr exemple tenim: Webs i blogs, plataformes i correus i Facebook.

Per acabar, ens han ensenyat experiències personals i una conclusió. Finalment hem fet el kahoot del tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada