dimarts, 5 de desembre del 2017

Tema 14

Al dia de hui, les nostres companyes ens han presentat el tema d'internet com a mitjà d'informació comunicació i aprenentatge.


la Web 2.0 va ser creada al 2004, i fou una nova actitud cap a la tecnología. Alguns exemples són: Blogger, flicker, youtube, google i wikipedia. Van apareixer les xarxes socials com a medi social. La web 2.0 aporta recursos per utilitzar l'internet en diferents àmbits: Informacio, comunicació i aprenentatge.

Els e-continguts ofereixen més possibilitas d'intereactuar amb l'informació.La selecció de continguts no depen dels coneixements informàtics si no, dels coneixèments del docent.

Els avantages podria ser la possibilitat de comunicació i per altra banda, algú inconvenient: Saturació de la informació entre altres.

També nes han parlat de la web social, les xarxes socials i e-citadà.

Per altra banda, ens hqan explicat en un video que es edmodo

També ens han parlat de les comunitats d'aprenentatge i que hem de fer un ús responsable.A més a més ens han parlat de les videoconferències i dels diferents tipus: D'escriptori, d'aula i de reunió.

Desprès ens han parlat dels usos del aula, per aixó han utilitzat aquest video.



I per als fins educatius ens hanb parlat del suport a l'educació social, a l'atenció




Alguns rogrames que permiten realitzar videoconferències: Skype, ichat, adobe connect, tokbox google hangouts. Un exemple:


Per altra banda ens han parlat de Siemens i dels principis didàctics per a l'ús de l'internet a classe (com els processadors de textos, les bases de dades, fulls de càlcul i programes gràfics i estadístics). 

També ens han parlat del  MOOC i dels diferents tipus. Així hi ha una pàgina que ho explica i ajuda. Son gràtis http://mooc.es/

http://bit.ly/2kkrMFw

Després ems han parlat també del métode pedagògic flipped classroom que amb aquest imatge es resumeix bastant bé.

http://bit.ly/1KztXgL
Exemple d'aquest métod:

Ens han parlat del e-learling i de la seua gran quantitat d'avantatges i inconvenients. 

I al acabar ens han parlat de la web 3.0, que són les xarxes del futut ( més accesible i més ràpida).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada