dimarts, 28 de novembre del 2017

Tema 13 La incorporació als escenaris educatius de la pissarra digital

Bon día,

Les nostres companyes ens han ensenyat que al segle XIX va apareixer la pissarra. La pissarra digitalk esta composta per la pissrra blanca interactiva, l'ordinador i el videoprojector.

Els avantatges son: Animar als docentes a utilitzar les TIC, ampliar l'ús de e-learning,m facilitar l'eboració de les presentacions, permet als alumnes i professor interaccionar, permetre als alumnes intervenir i participar en classe, permet crear materials d'aprenentage, atenció alumnes i desenvolumpament de la cooperació.

Els desavantatges son: elevat preu i manteniment, meés fàcil de ser danyada posició alta per a xiquets.

Els PDI estan compostes per 4 components: ordinador

Està la de membrana resistent, suau i flexible; smart board les crea. La electromagnètica té una superficie dura. I per últim, les ultrasons-infraroja. Al entrar en contacte amb ella envia dos senyals.

Ha hagut canvis en la forma d'ensenyar Analitzar investigar i integrar. Però tambe ha hagut canvis en el alumne com en la seua motivació, atenció, etc. Els principis didàctics són: Flexibilitat en la interacció, participació, aprenentatge col·laborartiu i utilització de recursos variats.

Hi ha activitats amb la pissarra digital: Gramofotricitat, l'atenció a la memoria, la lecto-escritura i el pensament lògic-matemàtic
Aquest són exemples.




Altres recursps son: http://www.educalandia.net/alumnos/

La implicació dels alumnes té diverses teories del aprenentatge: contructivisme, aprenentatge actiu i ensenyament per a tota la classe

 La motivació pot ser intrínseca o extrínseca 

Els aspectes positius per als que ho necessiten es que ajuden a les persones amb dificultats. Açí un exemple.


Alguna alumnes no retenen bé la informació per aixó l'úes de la PDI fa suport en el repàs.  La formació del mestre dem d'utilizar eficaçment aquestes tecnnologies per al seu aprenentatge. L PDI són facils d'utilitzar per a xiquets i professors.

Açí un vídeo que ens ho explica.



A través de la PDI apareixen noves formes d'avaluar com: Sistema de avaluació interactiva, permet als alumnes respondre a l'avaluació i altres preguntes plantejades en la pissarra digital i els resultats es tradueixen a un gràfic





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada