dijous, 9 de novembre del 2017

Tema 8 la imatge fixa en l'ensenyança

En aquest tema tracten la imatge d'una manera important a l'aula.  Es centraràn en pòsters, murals i fotonovel·les. A més a més ens han parlat del llenguatge visual ( l'alfabetització visual) i que tenim que desarrollar aquesta capacitat. Aquest té  molts avantages per a la persona. En conclusió, es vol desarrollar les habilitats: critica, exploració i reflexió.


Per altra banda, ens han parlat del storytelling, es a dir contar una història. Com abans he dit, es van a centrar en pòsters, murals i fotonovel·les. Els murals digitals son com pòsters on podem incloure textos, imatges, videos i enllaços. Els beneficis son incloure temes d'interès i crear activitats col·laboratives. Fotonovel·les que son una narració en fotografies. I els pòster un cartell gran generalment amb una imatge o fotografia que es penja a una paret com un element decoratiu.

Per a crear pòsters i murals digitals estàn les aplicacions:  padlet, linoit, murally, automotivator, Glogster.

Utilitzar les fotonovel·les, murals i els storytelling a l'aula són un gran métode per a treballar gràcies al seu llenguatge senzill, organització i ser creatiu i nou per al xiquet. Un exemple de storytelling:


Al finalitzar, com a totes les pràctiques, hem fet el kahoot del tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada